*1 კგ ბადრიჯანი *400 გ ყველი *4 ცალი კვერცხი 200 გ კარაქი 400 გ არაჟანი 1 კონა პიტნა *მარილი გემოვნებით
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში. ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივიერთვათ.
თქვენ რეგისტრაციის გავლის გარეშე შეგიძლიათ შეაფასოთ მასალა და დატოვოთ კომენტარი. მასალის გამოყენების შემთხვევაში აუცილებელია საიტის სახელის მითითება.